diumenge, 13 de maig del 2012

Dades 13 de maig de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat semblant a la d'ahir en el sentit de que el matí ha estat variable, amb intervals de núvols i algun ruixat dispers, i a partir de migdia han començat a créixer nuvolades de gran desenvolupament al nord del país que s'ha anat transformant en tempestes, les quals han anat caient durant la tarda al Pirineu i punts del nord-est del país, essent localment fortes i amb calamarsa, mentre que els ruixats no han arribat al sud ni a ponent. Per la propera setmana es preveu temps més estable, encara que amb algunes tempestes més locals de tarda, temperatures més baixes fins dimecres, amb pujada entre dijous i divendres i nova baixada posterior, i sembla que de cara al cap de setmana la situació es podria inestabilitzar força, tot i que encara s'ha d'acabar de concretar com anirà tot plegat.

Pel que fa a les temperatures d'avui, han estat clarament més baixes que les d'ahir, i s'han donat valors de les màximes entre els 25 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han mantingut estables i amb valors entre els 13 i 16ºC, amb inversió tèrmica però menys marcada que en dies enrere. El vent ha bufat fluix i de direcció variable al matí, mentre que a la tarda ha bufat de marinada moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,5ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 1,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 29,5ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 16,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada