dimecres, 2 de maig del 2012

Dades 2 de maig de 2012

Avui la situació meteorològica ha estat lleugerament inestable i a l'igual que ahir s'ha produit creixement de nuvolades que han donat alguns ruixats febles a la tarda i, que a diferència d'ahir, no s'han produit a la nostra zona. Per demà el temps serà similar, amb domini del sol al matí i algunes nuvolades a la tarda, i per divendres i el cap de setmana augmenta lleugerament la possibilitat de ruixats degut a que la pertorbació de l'Atlàntic se'ns torna a aproximar, encara que no sembla que hagin de ser molt importants. De cara a la setmana vinent sembla que podria haver-hi temps estable i temperatures més altes, tot i que encara falta força dies.

Les temperatures han estat lleugerament més altes que les d'ahir, i les màximes han donat valors compresos entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes han estat entre els 4 i 7ºC, amb inversió tèrmica moderada. El vent ha bufat fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,8ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada