divendres, 11 de maig del 2012

Dades 11 de maig de 2012

Avui el temps ha estat ben estable i tant sols s'han observat alguns núvols prims al matí que han desaparegut ràpidament, i a partir de migdia han crescut nuvolades al Pirineu que ailladament han donat petites tempestes de calor, les quals encara continuaven a hores d'ara. La previsió per demà i diumenge indica intervals de núvols al matí sense precipitacions, i algunes tronades a la tarda sobretot al centre i nord del país, algunes de les quals podrien ser una mica intenses. La temperatura baixarà entre diumenge i dimarts, per tornar a pujar a mitjans de sermana, pujada que seria novament transitòria, amb temps estable almenys la primera part de la setmana.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han estat altes per l'època i ja plenament estiuenques, amb màximes que han donar valors entre els 27 i 33ºC, i mínimes entre els 8 i 15ºC, novament amb una marcada inversió tèrmica. El vent ha bufat molt fluix i de direcció variable a la nit i matí, per girar a marinada moderada durant la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 32,7ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,1ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,2ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada