dimarts, 15 de maig del 2012

Dades 15 de maig de 2012

La situació meteorològica avui ha estat un dia més força estable a la nostra zona, amb predomini del sol i tant sols alguns intervals de núvols baixos a primera hora del matí que s'han desfet molt ràpidament, quedant un dia assolellat en conjunt. Per demà la situació serà similar, amb temperatures una mica més baixes, i de cara a finals de setmana ens podria afectar una pertorbació des de l'Atlàntic amb ruixats i tempestes més freqüents, tot i que encara s'ha de precisar quina seria la intensitat i extensió de les precipitacions, i una baixada clara de temperatures.

Pel que fa a les temperatures d'avui, han baixat lleugerament respecte a les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 20 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 10ºC, avui ja sense inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de mestral (nord-oest) al matí, per girar a sud-oest durant la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada