dissabte, 19 de maig del 2012

Dades 19 de maig de 2012

Avui el temps ha estat tranquil al matí, amb predomini dels núvols baixos sobretot a l'est del país i més sol a la resta, mentre que de cara a migdia i a la tarda han començat a formar-se tempestes a ponent i al Pirineu occidental que poc a poc comencen a avançar cap a la resta del país. Aquest vespre, nit, i matinada es preveuen tempestes localment fortes a qualsevol lloc, localment amb calamarsa o pedra. De cara a migdia i a la tarda dedemà ja es presentaran sobretot al nord del país, fins i tot amb nevades a zones altes, aclarint poc a poc el cel pel sud i a ponent. Per la setmana vinent sembla que el temps serà tranquil, amb temperatures que, després de baixar fort entre demà i dilluns, poc a poc s'aniran recuperant fins a ser una mica caloroses a finals de setmana, tot i que sembla que no faria tanta calor com ara fa una setmana.

Les temperatures enregistrades avui han estat lleugerament més altes que les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 20 i 23ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 10ºC, amb molt poca variació entre zones. El vent ha bufat fluix a moderat del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades provisionals a l'espera de les precipitacions d'aquesta nit i matinada)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada