diumenge, 6 de maig del 2012

Dades 6 de maig de 2012

El temps d'avui ha estat més insegur que el d'ahir a la meitat nord del país, on han crescut nuvolades de forma freqüent ja des de mig matí, i a la tarda han descarregat tempestes, algunes de les quals han estat una mica fortes i amb calamarsa, mentre que al sud i a ponent han dominat les clarianes o amb nuvolades poc importants, i en tot cas sense precipitació. La previsió per la propera setmana indica temps variable els primers dies, i a partir de mitjans de setmana s'imposarà l'estabilitat, amb sol i una notable pujada de temperatures, que de cara al cap de setmana ens durà característiques de temps més aviat estiuenc.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat lleugerament amb valors compresos entre els 17 i 21ºC, mentre que les mínimes han estat estables en general i amb valors compresos entre els 6 i 8ºC, força homogènies i gairebé sense inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix amb cops moderats de mestral (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,3 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada