divendres, 4 de maig del 2012

Dades 4 de maig de 2012

El temps avui ha estat més inestable que ahir, i s'han produit ruixats i tempestes irregulars i localment una mica fortes i amb calamarsa, tot i que en molts indrets no ha arribat a ploure o bé ho ha fet amb poca intensitat. Per demà la inestabilitat disminueix una mica i, tot i haver-hi intervals de núvols, les possibilitats de pluja són més petites, mentre que de cara a diumenge torna a augmentar, amb nous ruixats i tempestes sobretot al centre i nord del país. Per la setmana vinent sembla que el temps seria menys inestable i amb una pujada considerable de temperatures entre mitjans i finals de la setmana, tot i que encara falta dies i caldrà anar veient l'evolució dels models de previsió.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han estat una mica més baixes que les d'ahir i s'han donat valors entre els 16 i 22ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 7 i 9ºC, avui ja sense inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 8,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 2,7 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada