dissabte, 12 de maig del 2012

Dades 12 de maig de 2012

El temps avui ha estat més insegur, i ja des de bon matí hi ha hagut intervals de núvols, per bé que no han arribat a donar pluja. Ha estat a partir de migdia i la tarda que han crescut grans nuvolades a la serralada pirinenca i que han desembocat en tempestes, algunes de les quals ha estat una mica forta, i a hores d'ara els ruixats encara cauen en punts de la Segarra, de forma molt irregular i de petita extensió, però amb intensitat elevada. Per demà es preveu un temps bastant semblant al d'avui, amb intervals de núvols al matí, i noves tempestes de tarda sobretot al centre i nord del país, mentre que la setmana vinent tindria temps estable almenys fins dijous, i seria a partir de divendres i el proper cap de setmana que es podria inestabilitzar l'atmosfera, amb una nova baixada de temperatures i tronades.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han estat més altes que les d'ahir i s'han donat valors entre els 30 i 34ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 16ºC, amb inversió tèrmica destacable. El vent ha bufat fluix i de direcció variable durant el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,6ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 11,7 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 34,0ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 4,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,2ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada