dimarts, 22 de maig del 2012

Dades 22 de maig de 2012

El temps durant el dia d'avui ha estat força similar al d'ahir, amb intervals freqüents de núvols alts i mitjos i sense precipitacions a l'interior, ja que la massa d'aire que ens afecta és molt seca. La situació general ve dominada per una pertorbació situada al centre del continent i que ens envia un corrent de vents del nord a nord-oest, amb temps sec a tot arreu excepte les comarques gironines i Pirineu on els núvols són més gruixuts i cauen ruixats. Pels propers dies, la situació s'estabilitzarà més i les temperatures, després de la baixada dels darrers dies, tendeixen a anar pujant. Pel cap de setmana la situació encara no està clara del tot, i podria augmentar la inestabilitat amb ruixats, i una nova i lleugera baixada de temperatures.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat lleugerament respecte a les d'ahir, i els valors mesurats s'han mogut entre els 16 i 23ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 5 i 11ºC, amb vent que ha bufat moderat al matí i més fluix a la tarda, de mestral (nord-oest)

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada