dissabte, 5 de maig del 2012

Dades 5 de maig de 2012

Avui la inestabilitat ha estat menor que ahir, i tot i que hi ha hagut força intervals de núvols alts i mitjos, no hi ha hagut precipitacions tret del Pirineu occidental, on han caigut ruixats poc importants. Per demà es preveu que ens passi una pertorbació que podria portar ruixats sobretot cap a l'est del país, i de cara a dilluns ja s'allunyaria. Per la setmana vinent el més destacable serà la pujada de temperatures que tindrem a partir de mitjans de setmana, i que ens portarà calor pel proper cap de setmana, sembla que sense pluges a la vista.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han estat lleugerament més baixes que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes han estat semblants a les d'ahir i amb valors compresos entre els 5 i 8ºC, i amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada