dilluns, 28 de maig del 2012

Dades 28 de maig de 2012

Durant la jornada d'avui la inestabilitat ha estat més acusada, i mentre que al matí han predominat els intervals de núvols alts i mitjos, a partir de migdia han començat a créixer nuvolades al nord del país que, poc a poc, s'han anat estenent cap al centre, arribant a mitja tarda cap a la nostra zona amb tempestes irregulars, i que localment han caigut amb una certa intensitat, fins i tot acompanyades de calamarsa de forma puntual. Per demà la inestabilitat, tot i ser present, serà menor que la d'avui, i les tempestes són menys probables. La resta de dies de la setmana seran similars, amb matins estables i tardes amb algunes tempestes, i sembla que de cara a diumenge la situació es tornaria a embolicar, encara falta uns dies per poder precisar quin serà l'abast de la nova situació d'inestabilitat que ens podria afectar.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat una mica més baixes en general, amb valors que s'han situat entre els 25 a 28ºC en general, i amb mínimes compreses entre els 11 i 15ºC, amb lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat moderat de marinada, per bé que en els moments de tempesta tant la intensitat com la direcció eren molt variables.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 12,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 3,2 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 3,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,5ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)
T. Màxima: 28,2ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada