dimarts, 29 de maig del 2012

Dades 29 de maig de 2012

Avui el temps ha tornat a ser inestable, però les tempestes no han estat tant extenses com les d'ahir, i s'han restringit a punts del Pirineu, Prepirineu i el nord de la Catalunya central (Solsonès i Berguedà), tot i que han estat puntualment fortes i amb calamarsades destacables. No és impossible que aquest vespre acabin afectant d'altres punts interiors, mentre que de cara a la nit les tempestes es desfaran i el temps tornarà a calmar-se. Per demà la situació serà similar, amb matí tranquil i noves tronades a la tarda, segurament més locals que les d'ahir, i de cara a dijous i divendres el temps serà ben estable i força càlid. Com ja s'ha anat avançant, durant el cap de setmana podria tornar a augmentar la inestabilitat, però encara no està massa clar com ni en quina intensitat.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat en conjunt més altes que les que es varen enregistrar ahir, i s'han assolit valors compresos entre els 26 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 13ºC. El vent ha bufat moderat de marinada, més intensa a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,2ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 4,5 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 28,8ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 26,2ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,5ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,6ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada