dijous, 3 de maig del 2012

Dades 3 de maig de 2012

La situació meteorològica de la jornada d'avui s'ha caracteritzat per un temps força estable, i tant sols s'ha format alguna nuvolada de tarda que ha donat algun ruixat poc important a ponent, i amb alguns núvols poc importants a la resta del país. Per demà la situació serà més inestable, amb força núvols i alguns ruixats no molt importants però més freqüents que no pas els d'avui, mentre que dissabte el temps seria de nou estable, amb nous ruixats més freqüents de cara a diumenge. Per la setmana vinent sembla que el temps serà més aviat estable tot i que amb algunes nuvolades i ruixats de tarda, i més càlid a mesura que avanci la setmana.

Les temperatures d'avui han pujat una mica respecte a les d'ahir, i les màximes han donat valors entre els 19 i 23ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 3 i 8ºC, de nou amb una inversió tèrmica molt marcada. El vent ha bufat fluix del sud-oest (garbí) tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada