dilluns, 7 de maig del 2012

Dades 7 de maig de 2012

El temps d’avui ja ha estat estable gairebé de forma absoluta, i tant sols hi ha hagut nuvolades de tarda a zones de muntanya que han deixat algun ruixadet aillat, molt poc important. La previsió per la propera setmana indica temps en general estable, tot i que de cara a la segona part de la setmana podrien augmentar els xàfecs i tempestes de tarda, tot plegat amb l’entrada d’una massa d’aire càlida d’origen africà que ens portarà temperatures càlides per l’època. Sembla que la temperatura baixaria a principis de la setmana vinent amb temps més revoltat, però encara falta dies i caldrà anar afinant la previsió.


Pel que fa a les temperatures d’avui, les màximes han estat més altes que les enregistrades ahir, i els valors han oscil•lat entre els els 19 i 23ºC, amb mínimes lleugerament més baixes i que s’han situat entre els 5 i 8ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix a moderat de ponent a mestral (oest a nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada