dimecres, 16 de maig del 2012

Dades 16 de maig de 2012

El temps d'avui ha estat encara més estable que ahir, i tant sols hi ha hagut alguns núvols baixos cap a l'est, més abundants a la zona litoral on fins i tot han deixat escapar algun plugim, i molt més serè al centre i oest del país. Seguim amb el domini d'una àrea de temps estable, tot i que comença a apropar-se lentament una pertorbació per l'oest que ens portarà temps inestable de cara al cap de setmana, amb ruixats i tempestes irregulars intercalades amb estones de sol, preferentment als matins. Les temperatures pujaran lleugerament de cara a demà, però el cap de setmana i especialment a principis de la setmana vinent, tornarà a refrescar clarament.

Les temperatures d'avui han continuat la línia de lleugera baixada, i les màximes d'avui s'han mogut entre els 18 i 22ºC, mentre que les mínimes han baixat força i s'han situat entre els 4 i 8ºC, avui ja sense inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix del nord-oest al matí, i de marinada fluixa a moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 22,5ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada