diumenge, 15 de febrer del 2015

Fotografies de la setmana (9 al 15 de febrer de 2015)

Dilluns 9 de febrer: la neu que encara es conserva a les obagues pren formes molt capritxoses degut a les baixes temperatures dels darrers dies:
Dimarts 10 de febrer: un potent anticicló situat al nord d'Europa estabilitza completament el temps, amb cel serè i sense ni un núvol:
Dimecres 11 de febrer: el pas d'una petita pertorbació va portar molts núvols alts i mitjos,com aquests que es veien a primera hora de la tarda des de Calaf:
Dijous 12 de febrer: la mateixa pertorbació del dia anterior provocava cels força tapats de núvols alts i mitjos i fins i tot alguna pluja feble en forma de fang. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 13 de febrer: dia variable amb intervals de núvols mitjos, en general no massa importants i amb domini del sol. Imatge a mitja tarda:
Dissabte 14 de febrer: dia ventós, sobretot a la tarda i amb núvols alts i mitjos que anaven desfilant pel cel a gran velocitat. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 15 de febrer: el diumenge ha començat amb boires espesses i intenses a l'interior. Imatge a primera hora del matí a Calaf:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada