dijous, 19 de febrer del 2015

Dades 19 de febrer de 2015

Avui hem tingut un dia bàsicament dominat pel sol ja des de bon matí, tot i alguns núvols prims que han aparegut a primera hora cap al sud del país. A la tarda s'han format núvols baixos damunt la serralada prelitoral que de forma puntual, han afectat les zones situades més cap a l'est. La propera nit tornarà a ser moderadament freda i amb glaçades a zones interiors, cel majoritàriament serè però amb alguna boira local. Demà tindrem cel serè a primera hora,però ràpidament s'anirà tapant de ponent a llevant per l'arribada d'un front que arribaria a la nit i matinada ja de dissabte. Dissabte començarem amb cels tapats, pluja que no sembla que hagi de ser gran cosa, neu a la muntanya i ambient més fred, i a la tarda s'aniria asserenant amb entrada de mestral. Diumenge tindrem un dia ben fred i ventós, i aquesta sembla que podria ser la tònica de bona part de la setmana vinent.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 10 i 15ºC i les mínimes entre els 0 i -5ºC, amb marcada inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat regular al matí i millor a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    11,3ºC
T. Mínima:     -1,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     12,0ºC
T. Mínima:      -0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,6ºC
T. Mínima:       -2,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,6ºC
T. Mínima:       0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,1ºC
T. Mínima:      -3,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     10,9ºC
T. Mínima:      -1,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     12,6ºC
T. Mínima:      -4,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    10,8ºC
T. Mínima:    -0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada