dijous, 26 de febrer del 2015

Dades 26 de febrer de 2015

El dia ha començat amb intervals de núvols alts i mitjos que anaven desfilant pel cel sense més conseqüència, i fins i tot a la tarda han augmentat més els núvols degut a l'acostament d'un nou front que ens arribarà a la nit, amb cels tapats i possibilitat d'algun feble ruixat, molt poca cosa si arriba a caure. Demà el front s'allunya i quedarà un dia força assolellat, tot i que amb vent de mestral que tornarà a apretar amb ganes, i amb ambient més fred. Dissabte tindrem un dia més tranquil, amb glaçades freqüents a primera hora i màximes una mica més altes, mentre que diumenge la temperatura serà més alta sobretot de dia, i amb vent ja fluix.

Les màximes del dia s'han elevat fins a valors d'entre 14 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 5ºC, amb inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona, i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   15,7ºC
T. Mínima:      1,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    15,5ºC
T. Mínima:       2,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      17,4ºC
T. Mínima:        0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,8ºC
T. Mínima:        5,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,9ºC
T. Mínima:      -0,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,6ºC
T. Màxima:  3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada