dimecres, 11 de febrer del 2015

Dades 11 de febrer de 2015

Avui hem tingut un dia que ha començat serè, però a poc a poc han anat apareixent núvols alts i mitjos des del sud que de forma progressiva han anat ocupant el cel, tot i que no l'han arribat a tapar del tot i no han provocat pluges. Aquest canvi de temps ve provocat per una pertorbació feble situada al sud, però nosaltres seguim sota la influència més aviat de l'anticicló. Demà tindrem un dia més tapat que no pas avui, i no és impossible que fins i tot s'escapi alguna gota cap a ponent o el sud, sembla que molt poca cosa si arriba a caure, i les temperatures seguiran suaus de dia arreu, i de nit també pujaran, per bé que encara podria haver alguna glaçada en llocs enclotats. De cara al cap de setmana sembla que tindrem temps variable, però ara com ara no es preveuen precipitacions. 
 
Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 10 i 13ºC, i les mínimes entre els -5 i 3ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    12,0ºC
T. Mínima:     -0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     12,0ºC
T. Mínima:      -0,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,9ºC
T. Mínima:       -2,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,7ºC
T. Mínima:       2,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,5ºC
T. Mínima:      -5,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     11,0ºC
T. Mínima:       0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,1ºC
T. Mínima:      -5,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    11,7ºC
T. Mínima:      2,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada