dimecres, 4 de febrer del 2015

Dades 4 de febrer de 2015

El dia s'ha caracteritzat per les precipitacions en forma de neu que van començar ahir al vespre, i que s'han anat mantenint tota la nit, amb més intensitat a la matinada, i que s'han anat aturant a partir de mig matí. A migdia s'han obert algunes clarianes i la pertorbació s'ha començat a allunyar definitivament cap a l'est. Els gruixos de neu caiguda varien entre els 5 i els 15 cm, ocasionalment 20 a la zona propera a la Panadella. La propera nit tindrem encara cel amb núvols, algunes boires i temperatures molt fredes, amb glaçades moderades i generals. Demà tindrem un dia gèlid, amb vent moderat de mestral i temperatures que poc superaran els 0ºC, i la nit de dijous a divendres la temperatura es desplomarà, amb valors que es podrien apropar als -10ºC. Aquesta situació de fred molt intens es mantindrà tota la setmana, amb temps sembla que estable.
 
Les temperatures han estat molt fredes, amb màximes  entre els -1 i els 5ºC, i mínimes entre els 0 i els -3ºC. El vent ha bufat fluix al matí i moderat a la tarda de mestral, la humitat ha estat moderada i la visibilitat dolenta al matí i bona a la tarda. 

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    -0,5ºC
T. Mínima:     -2,1ºC
Precipitació:  3,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      3,5ºC
T. Mínima:      -2,4ºC
Precipitació:   1,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       4,6ºC
T. Mínima:       -1,9ºC
Precipitació:     1,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     -1,2ºC
T. Mínima:      -3,2ºC
Precipitació:   0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      2,9ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:  13,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      0,2ºC
T. Mínima:      -1,1ºC
Precipitació:   0,4 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      1,5ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:   2,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    -0,3ºC
T. Mínima:     -2,0ºC
Precipitació:  8,6 mm
Fenòmens observats: neu, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada