dijous, 12 de febrer del 2015

Dades 12 de febrer de 2015

La jornada d'avui ha estat dominada pels núvols alts i mitjos sobretot a partir de migdia, quan han avançat de sud a nord i han anat tapant el cel fins i tot amb algun lleuger plugim al sud, pluja que ha estat barrejada amb fang degut a la presència de pols del desert a l'atmosfera.  La propera nit tindrem un temps similar, amb molts núvols, alguna pluja feble i temperatures que continuaran molt suaus, sense glaçades tret de fondalades. Demà tindrem més sol, i les temperatures de dia seran més altes, amb valors entre els 10 i 15ºC de màxima, i vent fluix amb ambient agradable. El cap de setmana tindrem temps variable, amb força núvols i alguna precipitació feble al pas de cues de fronts,i amb temperatures similars o una mica més baixes. Sembla que de cara a la setmana vinent tindrem un temps insegur, però ara com ara no es veuen canvis de temps importants.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 9 i 14ºC, i les mínimes entre els 3 i -3ºC i amb acusada inversió tèrmica a primera hora. La visibilitat ha estat regular, la humitat ha estat baixa i el vent ha bufat fluix i de direcció est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    12,2ºC
T. Mínima:      1,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     11,6ºC
T. Mínima:       1,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,1ºC
T. Mínima:       -1,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:       2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,3ºC
T. Mínima:      -2,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,5ºC
T. Mínima:       1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     12,7ºC
T. Mínima:      -2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    12,0ºC
T. Mínima:      3.1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada