dimecres, 18 de febrer del 2015

Dades 18 de febrer de 2015

El dia ha començat amb un cel tapat de boira alta a molts punts de l'interior, mentre el sol dominava a la resta. Fins a mig matí han continuat els núvols baixos, i de cara a migdia ja s'han desfet del tot, amb una tarda bàsicament serena tot i que amb presència d'alguns núvols poc importants. La propera nit es tornaran a formar nombroses boires, i la temperatura serà moderadament freda, amb algunes glaçades bàsicament a llocs enclotats, mentre que demà de dia hi haurà més núvols al matí i més sol a la tarda. Divendres tindrem més sol al matí i més núvols a la tarda i vespre per l'arribada d'una pertorbació el dissabte. Dissabte podríem tenir temps ennuvolat, algunes pluges i neu a cotes de 800 m, mentre que diumenge tornaria a dominar el sol, amb vent de mestral i ambient més fred.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 7 i 14ºC, mínimes entre els 3 i -1ºC. La humitat ha estat elevada,el vent fluix de mestral, i la visibilitat dolenta al matí i més bona a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     9,8ºC
T. Mínima:      1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:       0,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:       -0,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,4ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,3ºC
T. Mínima:        2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:       2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     11,1ºC
T. Mínima:        0,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     9,4ºC
T. Mínima:      1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada