diumenge, 8 de febrer del 2015

Dades 8 de febrer de 2015

La jornada ha començat amb boires freqüents sobretot a punts de l'altiplà central, boires que en alguns casos eren altes i, en d'altres casos, baixes i puntualment gebradores. Aquestes s'han desfet a migdia, i la tarda ha quedat serena arreu, i tant sols amb alguns núvols prims poc importants. La propera nit serà freda, tot i que una mica menys que les anteriors, amb cel serè i tant sols algunes boires, que sembla que serien més locals que les d'avui. La propera setmana tindrem un anticicló cap al nord que ens agafarà de ple, amb temperatures que a poc a poc aniran pujant, tant màximes com mínimes, i domini del sol. Avançada la setmana, el gir dels vents a llevant pot portar més núvols i potser alguna pluja feble a l'est del país, però ara com ara no es veuen canvis de temps significatius.
 
Les temperatures han tornar a baixar pel que fa a les màximes, amb valors entre els 2 i 7ºC, i han pujat una mica les mínimes, les quals s'han situat entre els -2 i -6ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat dolenta al matí i bona a la tarda, i el vent ha bufat moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     3,6ºC
T. Mínima:     -4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      2,2ºC
T. Mínima:      -5,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       4,5ºC
T. Mínima:       -4,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      2,0ºC
T. Mínima:      -5,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      6,9ºC
T. Mínima:      -2,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      5,1ºC
T. Mínima:      -4,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      6,3ºC
T. Mínima:      -4,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     3,5ºC
T. Mínima:     -4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, gebre, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada