divendres, 13 de febrer del 2015

Dades 13 de febrer de 2015

Avui hem tingut un dia amb pocs núvols, més abundants molt a primera hora del matí i més escassos la resta del dia, quan la petita pertorbació que ens ha portat ruixadets a la nit ja s'ha anat allunyant. La propera nit tornaran a augmentar els núvols degut a l'arribada d'una nova cua de front, poc actiu també i que demà ens portarà intervals de núvols però sense pluja, la temperatura continuarà bastant suau tant de dia com de nit. Diumenge arriba un nou front que tampoc serà massa actiu, amb força núvols alts i mitjos, també alguna clariana i temperatura suau, potser una mica més baixa. Sembla que la setmana vinent continuarà la tònica de pas de pertorbacions no massa actives, però cap a mitjans de setmana sí que podríem tenir algunes pluges. La temperatura a poc a poc anirà baixant.
 
Les temperatures màximes han baixat lleugerament i s'han mogut entre els 9 i 15ºC, i les mínimes han anat entre els -2 i 3ºC, amb inversió tèrmica ben marcada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    9,9ºC
T. Mínima:     0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     11,6ºC
T. Mínima:      -0,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,6ºC
T. Mínima:       -0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,8ºC
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,5ºC
T. Mínima:       1,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     10,5ºC
T. Mínima:      -2,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    10,2ºC
T. Mínima:      2,7ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats:pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada