dissabte, 28 de febrer del 2015

Dades 28 de febrer de 2015

El dia ha començat amb cels força serens, tot i alguns núvols prims poc importants, i així ha continuat la situació fins a migdia. A la tarda han anat apareixent núvols alts i mitjos des de ponent com a conseqüència de l'arribada d'un front no massa actiu que ens afectarà la propera nit i matinada, amb cels tapats i possibilitat de quatre gotes, molt poca cosa tot si és que arriba a caure. La matinada no serà tant freda com la darrera, i les glaçades pràcticament desapareixeran. Demà tindrem més núvols al matí i més sol a la tarda, temperatures suaus i vent fluix entre ponent i mestral. La setmana començarà amb temps estable i sobretot amb temperatures de dia força suaus, però entre dimecres i dijous tindrem un canvi de temps que portaria ruixats i ambient de nou hivernal. A finals de setmana tornaria el temps tranquil i amb molta suavitat.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 8 i 13ºC i les mínimes entre els 0 i -4ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     9,7ºC
T. Mínima:     -2,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,7ºC
T. Mínima:    -3,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,5ºC
T. Mínima:       -1,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,0ºC
T. Mínima:     -1,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,5ºC
T. Mínima:      -2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     10,3ºC
T. Mínima:       0,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:       -3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  9,5ºC
T. Màxima: -2,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada