dimarts, 3 de febrer del 2015

Dades 3 de febrer de 2015

Avui hem tingut un dia tapat des de bon matí amb precipitacions febles, que en un primer moment eren de pluja però que s'han anat transformant en neu al llarg del matí, a la vegada que les precipitacions s'anaven allunyant cap a l'est. A partir de migdia s'han obert moltes clarianes, quedant una tarda força assolellada. La propera nit ens arriba una  nova pertorbació des del sud, amb noves precipitacions que aquest cop seran ja totes en forma de neu, i que cauran sobretot com més cap al sud-est, arribant al màxim a la matinada i retirant-se ràpidament a partir de mig matí, a la vegada que entra una massa d'aire molt freda. Aquesta nova massa d'aire ens afectarà pràcticament tota la setmana, amb ambient de ple hivern, tot i que sembla que a partir de dijous el temps seria més estable i sec.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 4 i 9ºC, i les mínimes entre els 0 i 2ºC, amb vent fluix variable, humitat elevada i visibilitat regular al matí i més bona a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     6,3ºC
T. Mínima:      0,2ºC
Precipitació:  1,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      5,1ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:   0,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       7,2ºC
T. Mínima:        0,3ºC
Precipitació:     0,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      4,5ºC
T. Mínima:      -0,2ºC
Precipitació:   2,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      9,1ºC
T. Mínima:       0,5ºC
Precipitació:   2,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      7,5ºC
T. Mínima:       2,0ºC
Precipitació:   1,4 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      8,4ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:   1,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     6,3ºC
T. Mínima:      0,4ºC
Precipitació:  2,0 mm
Fenòmens observats: pluja, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada