dijous, 5 de febrer del 2015

Dades 5 de febrer de 2015

Avui hem tingut un dia amb temps molt tranquil, tot i que a primera hora del dia el cel estava força tapat per les restes de la pertorbació que ens va afectar ahir, però ràpidament s'ha anat asserenant i ha quedat un migdia i tarda completament assolellats. La propera nit tindrem cel serè i temperatures molt fredes, amb glaçades generals i valors que se situaran entre els -5 i -10ºC, i demà el dia tornarà a ser ben fred, amb domini del sol i vent ja més fluix de mestral. Dissabte i diumenge continuarà l'ambient de ple hivern, tot i que amb màximes lleugerament més altes, i la setmana vinent sembla que tindrem domini de l'anticicló, amb dies més suaus i nits força fredes, amb gelades.
 
Les temperatures màximes del dia han estat més altes que no pas les d'ahir, amb valors entre els 2 i 7ºC, i mínimes entre els 0 i -5ºC. El vent ha bufat moderat de mestral amb algun cop fort, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     3,9ºC
T. Mínima:     -4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      4,0ºC
T. Mínima:      -0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       7,5ºC
T. Mínima:       -0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      1,6ºC
T. Mínima:      -4,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      7,1ºC
T. Mínima:       0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      4,9ºC
T. Mínima:      -3,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      2,8ºC
T. Mínima:      -1,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     3,7ºC
T. Mínima:     -4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada