dissabte, 7 de febrer del 2015

Dades 7 de febrer de 2015

Avui hem tingut un dia que ha començat amb força intervals de núvols alts i mitjos, a mig matí s'han desfet pràcticament tots, i ha quedat un migdia serè. A partir de mitja tarda han tornat a augmentar els núvols, i a hores d'ara el cel és ben tapat, tot i que no s'esperen precipitacions. La propera nit no serà tant freda com les anteriors, i demà tindrem un dia més serè, amb temperatura de dia una mica més suau, i mínima encara freda, amb gelades moderades a intenses sobretot en llocs enclotats. La propera setmana estarà dominada per l'anticicló, amb domini del sol, tot i que el flux de vent tendirà a ser de llevant, amb la qua cosa la humitat augmentarà i podrien aparèixer boires i núvols baixos cap a finals de setmana. La temperatura diürna serà més suau, la mínima seguirà freda, amb inversió tèrmica marcada. 

Les temperatures han pujat lleugerament, amb màximes entre els 0 i 10ºC i mínimes entre els -5 i -7ºC. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat fluix de mestral, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     4,1ºC
T. Mínima:     -7,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      4,9ºC
T. Mínima:      -6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       6,4ºC
T. Mínima:       -5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      0,2ºC
T. Mínima:      -6,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      9,5ºC
T. Mínima:      -4,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      3,0ºC
T. Mínima:      -6,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      5,4ºC
T. Mínima:      -5,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     4,3ºC
T. Mínima:     -6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada