divendres, 6 de febrer del 2015

Dades 6 de febrer de 2015

El dia ha començat amb cel pràcticament serè a tot arreu,però a poc, i sobretot a partir de migdia i la tarda han anat apareixent núvols prims que han anat avançant de nord-est cap a sud-oest. La pertorbació que ens va afectar dies enrere recularà parcialment, i en conseqüència els cels s'acabaran de tapar el vespre i nit. La propera matinada no serà tant freda com l'anterior degut als cels tapats, però el dia tornarà a quedar molt fred. Demà al matí i migdia podria caure algun lleu ruixat en forma de neu, sembla que molt poca cosa si arriba a caure, mentre que demà al tard el cel es tornaria a aclarir, amb una nit de dissabte a diumenge de nou molt freda, i diumenge on dominaria el sol, amb vent de mestral i ambient de ple hivern. De cara a la propera setmana sembla que dominaria l'anticicló, amb sol, temperatura una mica més suau de dia i molt freda de nit.
 
Les temperatures que hem tingut avui han estat les més baixes dels darrers 3 anys, amb màximes entre els -1 i 4ºC i mínimes entre els -6 i -10ºC. El vent ha bufat de mestral fluix, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     0,5ºC
T. Mínima:     -9,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:      2,0ºC
T. Mínima:      -6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       2,7ºC
T. Mínima:       -7,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     -0,9ºC
T. Mínima:      -8,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      3,8ºC
T. Mínima:      -7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      1,5ºC
T. Mínima:      -6,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      0,4ºC
T. Mínima:     -10,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:     0,7ºC
T. Mínima:     -8,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada