diumenge, 12 de febrer del 2017

Fotografies de la setmana (6 al 12 de febrer de 2017)

Dilluns 6 de febrer:  en vessants orientades al sud i floreix el romaní (Rosmarinus officinalis), espècie pròpia del clima mediterrani:

Dimarts 7 de febrer:  el pas d'un front no massa actiu ens va deixar cels mig ennuvolats però sense precipitacions a la nostra zona. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 8 de febrer:  dia caracteritzat pel domini del sol i la bona visibilitat amb vent moderat a fort de mestral. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós

Dijous 9 de febrer:  de nou un dia ben assolellat i ventós, amb molt bona visibilitat. Imatge a la tarda mirant cap a Dusfort:

Divendres 10 de febrer:  l'aproximació d'una depressió a l'oest peninsular va portar un augment dels núvols alts i mitjos sobretot a la tarda però sense precipitacions:

Dissabte 11 de febrer:  jornada ben ennuvolada però pràcticament sense pluges, amb vent de llevant moderat. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 12 de febrer:  dia de cel ben tapat amb núvols que corren a gran velocitat empesos pel vent de llevant a gregal que bufa amb força:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada