dimarts, 21 de febrer del 2017

Dades 21 de febrer de 2017

El dia ha estat de nou molt tranquil, amb boires espesses i extenses a primera hora del dia i que en molts casos han durat fins a migdia, i amb cels clars arreu durant  la tarda o amb alguns núvols prims poc importants. La previsió indica per la propera nit de nou la formació de nombrosos bancs de boira que en general persistiran fins a mig matí o migdia a molt estirar, i a la resta de zones no afectades per boira el cel es mantidrà amb intervals de núvols prims. Demà les temperatures seran una mica fredes de matinada, amb alguna glaçada local, mentre que de dia es mantindran suaus, una mica més altes que avui. En dies posteriors no es preveu massa canvis, i continuarà la tònica de boires matinals i dies en general plàcids i amb temperatures molt suaus, tant sols amb una lleugera i transitòria baixada de temperatures, per tornar a pujar entre diumenge i dilluns.

Les màximes del dia han pujat una mica i s'han situat entre els 10 i 17ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i 2ºC, amb vent fluix de mestral, mala visibilitat i humitat elevada,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima:   1,1ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,0ºC
T. Mínima:    0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      15,8ºC
T. Mínima:       -0,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,4ºC
T. Mínima:       2,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       16,5ºC
T. Mínima:         0,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,5ºC
T. Mínima:         1,9ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       10,2ºC
T. Mínima:         0,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   11,2ºC
T. Mínima:     1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada