dimecres, 1 de febrer del 2017

Dades 1 de febrer de 2017

La jornada d'avui ha començat amb algunes boires a llocs baixos, i amb bandes de núvols prims a la resta. Un cop aquestes boires s'han acabat desfent del tot el cel ha quedat amb domini del sol o amb alguns núvols alts, en general poc importants. Ls situació meteorològica és molt semblant a la d'ahir, però de cara a la nit el cel es taparà més per l'arribada d'un front fred que de cara a demà ens portarà núvols i algunes pluges febles, més destacables a ponent i sobretot Pirineu occidental, on serien moderades. Demà el vent s'intensificarà, sobretot cap al tard, i la temperatura màxima baixarà de forma clara. Per dies posteriors sembla que continuaria aquesta tònica de temps variable i amb temperatures més baixes, de moment però sense canvis de temps importants.

Les temperatures màximes han baixat lleugerament i s'han situat entre els 13 i 16ºC. mentre que les mínimes han anat entre els 6 i -1ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,2ºC
T. Mínima:    2,1ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,7ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,7ºC
T. Mínima:     0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      12,9ºC
T. Mínima:        5,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       16,4ºC
T. Mínima:          5,2ºC
Precipitació:       0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       13,6ºC
T. Mínima:         3,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       14,4ºC
T. Mínima:        -0,5ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,8ºC
T. Mínima:      4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada