dilluns, 27 de febrer del 2017

Dades 27 de febrer de 2017

La setmana ha començat amb boires extenses a molts punts i que en alguns casos han durat fins a migdia, mentre que a la resta hi havia o sol o núvols baixos. Durant el migdia el sol s'ha anat imposant i a la tarda el cel ha quedat serè arreu. La propera nit serà menys freda que les anteriors i el cel s'anirà tapant per l'arribada d'un front. Demà tindem força núvols, alguna pluja feble al Pirineu i cops de vent moderats o una mica forts de ponent sobretot a migdia. Demà les temperatures baixaran sobretot de dia. Dimecres i dijous seran dos dies de temps més estable, amb fred de matinada i més suavitat de nou de dia, i divendres es taparà oer l'arribada d'un nou front per dissabte que ens podria portar molts núvols i potser pluges, amb ambient clarament més fred.

Les màximes del dia han anat entre els 11 i 16ºC, i les mínimes entre els 0 i 4ºC, amb inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta sobretot al matí, i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,0ºC
T. Mínima:     1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:        0,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,4ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       15,6ºC
T. Mínima:         4,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       13,5ºC
T. Mínima:         3,2ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       13,8ºC
T. Mínima:         0,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   12,0ºC
T. Mínima:     3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada