diumenge, 5 de febrer del 2017

Fotografies de la setmana (30 de gener al 5 de febrer de 2017)

Dilluns 30 de gener:  els sembrats de la comarca es troben pràcticament aturats degut el fred de les darreres setmanes. L'aspecte és bo a dia d'avui:

Dimarts 31 de gener:  dia tranquil, amb sol i alguns intervals de núvols prims poc importants. Imatge a la tarda mirant cap al nord:

Dimecres 1 de febrer:  temps tranquil amb el pas de petites cues de fronts atlàntics que ens van portar bandes de núvols alts. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 2 de febrer:  el pas d'un front una mica més actiu va portar molts núvols i alguna pluja feble al migdia i de nou a la nit. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 3 de febrer:  va continuar el temps més aviat ennuvolat, amb alguna clariana i pluja molt feble de tant en tant. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 4  de febrer:  dia de temps molt variable, amb estones amb sol i bona visibilitat, i estones amb cel tapat i quatre gotes. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 5  de febrer:  dia ventós, amb un matí més ennuvolat i tarda amb clarianes i algunes nuvolades cap al nord com aquestes que es veien a primera hora de la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada