dissabte, 25 de febrer del 2017

Dades 25 de febrer de 2017

Avui hem tingut un dia de temps molt tranquil i domini del cel serè arreu,tot i algunes boires de matinada a zones fondes de l'interior. La pertorbació d'ahir ja s'ha allunyat del tot i estem sota la influència d'una falca anticiclònica que ens assegura temps estable per tot el cap de setmana. Per demà tornarem a tenir un dia bàsicament assolelllat amb algunes boires o núvols baixos a primera hora, temperatures de matinada una mica fredes amb algunes glaçades poc importants, mentre que de dia les màximes pujaran lleugerament. De cara a la propera setmana el temps, almenys fins divendres, vindrà caracteritzat per l'estabilitat tot i que emb el pas d'algun front molt poc actiu que podria deixar intervals de núvols sense precipitacions, Les temperatures seran molt suaus tots aquests dies.

Les màximes d'avui han anat entre els 12 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i -3ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima:  -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,2ºC
T. Mínima:    -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,9ºC
T. Mínima:        0,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,1ºC
T. Mínima:      -0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       13,0ºC
T. Mínima:         0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       12,3ºC
T. Mínima:         0,0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       13,4ºC
T. Mínima:         -3,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   12,2ºC
T. Mínima:    -1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada