dissabte, 18 de febrer del 2017

Dades 18 de febrer de 2017

Avui hem tingut un dia força semblant al d'ahir en el sentit de que el matí ha començat amb boira espessa, i que ha persistit fins a mig matí a la nostra zona, mentre que a la plana de Lleida ha durat tot el dia. A la tarda s'han observat intervals de núvols corresponents a una feble pertorbació que no ens portarà conseqüències. De cara a la propera nit es podrien tornar a formar boires, que a l'igual que ha passat ells darrers dies no serien persistents i com a molt durarien fins demà a mig matí, i de nou amb intervals de núvols al migdia i tarda. Demà les temperatures un dia més seran superiors a les habituals per l'època. De cara a dilluns el temps serà encara més estable, amb boires matinals i ambient una mica més fred, i sembla que aquesta tònica de temps anticiclónic i fins i tot amb temperatures encara més altes es podria perllongar durant bona part de la propera setmana.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 12 i 16ºC, i les mínimes entre els 0 i 5ºC,amb inversió tèrmica acusada de matinada. La visibilitat ha estat dolenta, la humitat elevada i el vent ha bufat de direcció variable, amb predomini del mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,6ºC
T. Mínima:    3,3ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,9ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:        0,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      12,8ºC
T. Mínima:        4,0ºC
Precipitació:     0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       16,3ºC
T. Mínima:         0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       12,5ºC
T. Mínima:         3,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       14,8ºC
T. Mínima:         0,7ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   13,9ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada