dimecres, 22 de febrer del 2017

Dades 22 de febrer de 2017

Avui hem tingut un dia novament molt estable,amb algunes boires a primera hora, menys extenses que no pas les d'ahir, i amb intervals de núvols prims sense més conseqüències a tot elpaís i durant tota la jornada.  De cara a la propera nit es podria formar alguna boira molt local, i les mínimes seran lleugerament més altes que les d'avui. Demà tindrem més sol al matí i més núvols sobretot a la tarda i vespre, i no es descarta que la nit de dijous a divendrees caigui alguna pluja feble degut a l'arribada d'una pertorbació feble. Divendres ja s'allunyaria i la temperatura baixaria una mica, a l'igual que dissabte. Diumenge tornaria a pujar de nou, i sembla que aquesta tònica de temps tranquil i amb temperatures suaus podria durar uns quants dies més. 

Les màximes avui han pujat de forma clara, amb valors entre els 15 i 21ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i -1ºC, i amb notable inversió tèrmica. La humitat ha estat moderada, la visibilitat més aviat dolenta i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima:   2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,0ºC
T. Mínima:    2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      19,0ºC
T. Mínima:        2,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,8ºC
T. Mínima:       5,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       21,2ºC
T. Mínima:         0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       18,4ºC
T. Mínima:         2,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       16,9ºC
T. Mínima:        -1,2ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   16,1ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boirina, parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada