dissabte, 4 de febrer del 2017

Dades 4 de febrer de 2017

Avui hem tingut un matí amb intervals de núvols però amb força clarianes, mentre que a la tarda el cel s'ha tapat més i han caigut algunes pluges molt febles tret del Pirineu occidental on han estat moderades. Seguim sota la influència de vents atlàntics temperats i que arrosseguen fronts cap a la península, i que deixen molta pluja a la banda occidental mentre que arriben a la nostra zona força secs. De moment tot continua igual i aquest vespre, nit i demà al matí seguirem amb núvols, algunes clarianes i de tant en tant pluges molt febles, amb cops de vent moderats i temperatura suau.De cara a demà a la tarda el vent gira a mestral i es reforça, amb temperatures més fredes sobretot a l'acabar el dia. La propera setmana començarà encara amb vent i més fred dilluns, dimarts tindríem un dia més tranquil però amb glaçades matinals, i un nou front ens visitaria dimecres amb ruixats al nord del país.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 11 i 16ºC, i les mínimes entre 4 i 7ºC, amb humitat moderada, vent fluix a moderat de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,5ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,3ºC
T. Mínima:    4,3ºC
Precipitació: 1,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      13,2ºC
T. Mínima:        4,9ºC
Precipitació:    0,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      10,7ºC
T. Mínima:        7,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       16,3ºC
T. Mínima:          4,4ºC
Precipitació:       0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       12,4ºC
T. Mínima:         6,0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       13,3ºC
T. Mínima:         4,9ºC
Precipitació:      0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,5ºC
T. Mínima:      4,0ºC
Precipitació:  0,2 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, arc de Sant Martií

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada