dimarts, 28 de febrer del 2017

Dades 28 de febrer de 2017

Avui hem tingut un dia en general ennuvolat, tot i que es tractava de núvols prims que no portaven precipitació, i que acompanyaven a un front fred poc actiu que ens ha creuat al llarg del dia i que a hores d'ara ja ens ha abandonat. La propera nit serà força serena i les temperatures baixaran amb ganes, fins al punt de que es podrien produir algunes tímides glaçades un cop el vent deixi de bufar. Demà tindrem un dia molt més tranquil amb sol, alguns núvols no massa importants i temperatures màximes lleugerament més baixes que avui. Dijous continuarà la tranquil·litat i les temperatures seran més suaus, mentre que de cara a divendres el cel s'aniria tapant i a la nit de divendres a dissabte o ja entrat el dissabte ens passaria un front més actiu amb pluja, i una nova baixada de temperatura per dissabte a darrera hora i diumenge.

Les màximes del dia han anat entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 1 i 6ºC amb inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat una mica fort entre ponent i mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,0ºC
T. Mínima:     1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:        0,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,4ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       15,6ºC
T. Mínima:         4,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       13,5ºC
T. Mínima:         3,2ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       14,2ºC
T. Mínima:         1,2ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   12,4ºC
T. Mínima:     5,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada