dijous, 2 de febrer del 2017

Dades 2 de febrer de 2017

El dia ha començat amb cels mig ennuvolats de núvols prims, i amb bancs de boira nombrosos a punts de la meitat est del país. A partir de mig matí s'ha anat acostant un front des de ponent i a migdia ha deixat algunes pluges, molt febles i sempre amb acumulats menors de 1 mm. De cara a la tarda s'han obert algunes clarianes, però aquest vespre ens arriba un nou front amb més ruixats que aniran escombrant el país de ponent a llevant i que en general seran febles i de curta durada. De cara a demà i, de fet, gairebé per tot el cap de setmana, tindrem un temps variable amb força núvols, algunes clarianes, pluges febles, temperatures una mica més baixes però encara superiors a les habituals per l'època, i com a novetat tindrem el vent de ponent que podrà bufar amb força.

Les màximes d'avui han baixat i s'han mogut entre els 10 i 12ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i 7ºC i, com en els dies anteriors, amb una forta inversió tèrmica. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix entre garbí i ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,9ºC
T. Mínima:    3,5ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,7ºC
T. Mínima:     4,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,4ºC
T. Mínima:     2,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      10,4ºC
T. Mínima:        6,8ºC
Precipitació:     0,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       12,4ºC
T. Mínima:          3,0ºC
Precipitació:       0,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,9ºC
T. Mínima:         3,8ºC
Precipitació:      0,3 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       11,0ºC
T. Mínima:         0,3ºC
Precipitació:      0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,8ºC
T. Mínima:      4,9ºC
Precipitació:  0,3 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada