divendres, 17 de febrer del 2017

Dades 17 de febrer de 2017

El dia ha començat amb boires freqüents a l'interior, boires que en alguns casos han durat fins a migdia o primera hora de la tarda,i que un cop s'han desfet el cel ha quedat pràcticament serè. Estem afectats per una falca anticiclònica, per tant es preveu de moment una continuació del temps estable. De cara a la propera nit es podran tornar a formar algunes boires, i tal icom ha passat avui un cop aquestes es desfacin quedarà un dia assolellat i tranquil. Demà les temperatures tornaran a ser molt suaus, i de cara a la tarda o vespre es taparà per l'arribada d'una petita pertorbació a la península que ens afectarà de forma indirecta. Diumenge tindrem més núvols, sembla que molt poques possibilitats de pluja i temperatures lleugerament més baixes. De cara a la propera setmana sembla que tornaria a predominar el temps tranquil i amb temperatures molt suaus.

Les màximes d'avui han anat entre els 11 i 18ºC pel que fa a les màximes, i entre els 5 i 0ºC les mínimes.La humitat ha estat moderada, la visibilitat dolenta al matí i bona a la tarda, i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,1ºC
T. Mínima:    2,5ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,9ºC
T. Mínima:    2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      16,3ºC
T. Mínima:       -0,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      11,3ºC
T. Mínima:        4,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       18,6ºC
T. Mínima:         5,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,5ºC
T. Mínima:         3,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       13,2ºC
T. Mínima:         1,9ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   13,6ºC
T. Mínima:     3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada