dimecres, 8 de febrer del 2017

Dades 8 de febrer de 2017

El dia ha començat amb cels tapats restes del front que ens ha creuat la nit passada i que a la nostra zona tant sols ha deixat pluges febles, que han estat de neu en cotes de 800-850 metres i que a primera hora deldia han deixat una lleugera enfarinada a la part més alta de la serra de Castelltallat. Al llarg del matí el front s'ha anat alunyant a gran velocitat i el cel s'ha aclarit, i sobretot a partir de migdia i la tarda ha quedat completament serè. La propera nit serà bastant freda amb nombroses gelades i amb vent qure anirà encalmant, mentre que demà ens espera un dia plàcid i assolellat, amb temperatures màximes semblants a les d'avui,. De cara a divendres l'aproximació de la depressió a la península provocarà un augment dels núvols i un gir del vent al sud, amb temperatures més suaus. La inestabilitat augmentaria al llarg de diumenge i sobretot dilluns.

Les màximes d'avui han anat entre els 9 i 14ºC, i les mínimes entre els 0 i 4ºC,  amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,0ºC
T. Mínima:    0,1ºC
Precipitació: 1,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,1ºC
T. Mínima:    0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,8ºC
T. Mínima:         2,0ºC
Precipitació:      0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       9,1ºC
T. Mínima:        0,2ºC
Precipitació:     0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       13,7ºC
T. Mínima:          4,2ºC
Precipitació:       0,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,8ºC
T. Mínima:         1,9ºC
Precipitació:      0,5 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       12,3ºC
T. Mínima:         1,4ºC
Precipitació:      0,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    9,9ºC
T. Mínima:     0,5ºC
Precipitació:  1,3 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada