diumenge, 19 de febrer del 2017

Fotografies de la setmana (13 al 19 de febrer de 2017)

Dilluns 13 de febrer:  l'arribada d'una depressió pel sud va portar un dia plujós, sobretot al migdia i la tarda amb quantitats que van ser moderadament importants a Calaf:

Dimarts 14 de febrer:  jornada dominada per un temps tranquil, tot i els núvols de primera hora que es van desfer ràpidament. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimecres 15 de febrer:  el dia es va caracteritzar per un temps molt tranquil,  amb sol i intervals de núvols sense conseqüències.. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 16 de febrer:  un dia més va predominar el temps tranquil amb sol i intervals de núvols poc importants . Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 17 de febrer:  després d'un matí amb boira espessa, a la tarda va quedar un cel serè tot i que amb mala visibilitat degut a les boirines. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 18 de febrer: dia molt semblant a l'anterior: després d'un matí amb boira va quedar una tarda plàcida i amb sol. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 19 de febrer:  el matí ha començat amb algunes boires barrejades amb estones de cel serè:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada