diumenge, 12 de febrer del 2017

Dades 12 de febrer de 2017

La jornada s'ha caracteritzat per la nuvolositat abundant a tot el país, per bé que a la tarda s'ha obert alguna clariana esporàdica. En general no hi ha hagut precipitacions, tant sols algun plugim a la cara sud pirinenca. De moment la depressió es troba situada al sud-oest de la península i ens continua afectant de manera indirecta, amb un flux de vent de llevant molt marcat que porta força núvols i algunes pluges febles. La propera nit i demà a primera hora tot seguirà igual, amb cel tapat, vent destacable i temperatures molt suaus, i demà al llarg del dia la inestabilitat augmentarà per l'arribada d'un front des del sud que ens afectarà a partit de migdia, amb pluges més generals i abundants i que es podrien perllongar fins entrat el dimarts. A darrera hora de dimarts el temps s'aniria estabilitzant, i sembla que en dies posteriors un anticicló potent s'instal·laria a casa nostra amb temps ben estable.

Les temperatures màximes han anat entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes, que han pujat clarament, s'han ubicat entre els 6 i 10ºC, amb humitat moderada, vent moderat de llevant i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,6ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,1ºC
T. Mínima:    7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       10,4ºC
T. Mínima:         7,6ºC
Precipitació:      0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       8,4ºC
T. Mínima:        6,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       13,1ºC
T. Mínima:          9,6ºC
Precipitació:       0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,2ºC
T. Mínima:         8,4ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       12,6ºC
T. Mínima:         8,9ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    9,7ºC
T. Mínima:     6,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada