dimarts, 7 de febrer del 2017

Dades 7 de febrer de 2017

El dia ha començat amb cels tapats de núvols baixos o algunes boires a llocs elevats, i quan aquestes boires s'han anat desfent ha quedat un matí dominat pels núvols i les clarianes, amb força estones de sol. De cara a la tarda s'ha anat acostant un front i ens ha deixat un cel més tapat, fins i tot amb alguna pluja molt feble. De cara a la propera nit ens creua el front que deixarà ruixats al nord-est del país, localment moderats i amb neu a cotes no massa altes, i alguna gota esporàdica amb més vent a la resta ja de cara a demà. Demà s'obriran clarianes i la temperatura baixarà de forma clara. Dijous tindrem temps tranquil però fred,amb glaçades matinals, i de cara a divendres i el cap de setmana s'aproxima una depressió a la península però sembla que no ens acabarà afectant de forma molt directa. Per tant tindrem molts núvols, vent moderat de llevant i algunes pluges que a dia d'avui no es veuen massa importants.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 12 i 17ºC, i les mínimes entre els 3 i 7ºC,amb baixa humitat, bona visibilitat i vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,6ºC
T. Mínima:    6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,6ºC
T. Mínima:    3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:         5,1ºC
Precipitació:      0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      12,8ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       17,4ºC
T. Mínima:          5,7ºC
Precipitació:       0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       15,1ºC
T. Mínima:         6,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       15,1ºC
T. Mínima:         3,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,4ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada