dissabte, 7 de setembre del 2013

Dades 7 de setembre de 2013

Avui el temps ha estat molt inestable, i amb cel ben tapat ja des de la matinada. A partir de migdia han descarregat tempestes i pluges que han avançat de sud a nord,i que en general han estat moderades, localment intenses en punts del litoral sud. De cara a aquesta nit i demà seguirà el temps inestable, amb cels tapats i possibilitat de ruixats, tot i que ja menys importants que no pas els d'avui, amb temperatures clarament més baixes. Dilluns el temps serà més estable, així com dimarts, amb ambient temperat i sense precipitacions, i potser de cara a la segona part de la setmana vinent el temps es faci de nou més inestable.

Les temperatures d'avui han estat clarament més baixes les màximes, amb valors entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes han estat suaus al matí, amb valors entre els 15 i 19ºC, tot i que les temperatures actuals ja són més baixes. La visibilitat ha estat reduïda, la humitat molt alta i el vent variable amb predomini del sud-est.

Avui no es disposa de les dades de les estacions automàtiques del  Servei Meteorològic de Catalunya per problemes amb la seva pàgina web.

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 16,7ºC
Precipitació: 14,0 mm
Fenomens observats: rosad, boirina, pluja, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada