dilluns, 23 de setembre del 2013

Dades 23 de setembre de 2013

Avui hem tingut un dia pràcticament serè tot el dia, i en que amb prou feines s'ha vist algun núvol. Durant la nit, no obstant, hi havia boira espessa, però de cara a la matinada s'ha desfet completament. Ara per ara la situació segueix estancada, amb un anticicló molt potent i inamovible situat damunt del continent que ens afecta de ple i impedeix l'arribada de pertorbacions. Una d'aquestes pertorbacions podria acostar-se de cara al cap de setmana, amb temps més insegur, però ara com ara no sembla un canvi de temps massa important per a portar-nos pluges importants. Per tant, de moment i almenys fins dijous o divendres, temps tranquil, amb sol i temperatures força altes de dia i fresques de nit.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 23 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 12 i 13ºC, amb vent fluix del sud-est, humitat alta a primera hora i moderada la resta del dia, i amb bona visibilitat les hores  centrals del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,7ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,0ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 27,1ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada