divendres, 20 de setembre del 2013

Dades 20 de setembre de 2013

Avui hem tingut un dia de nou molt estable, amb domini del cel serè al matí i migdia, i tant sols alguns núvols  prims de cara a la tarda que han circulat de nord a sud i sense precipitacions. La nit serà estable i, tant de cara a demà com diumenge, predominarà el temps anticiclònic amb sol, alguns núvols no massa importants, i boires matinals localitzades en punts de l'interior. De cara a la setmana vinent sembla que el temps estable i monòton està garantit fins divendres amb temperatura que serà força alta de dia, amb una mica de calor, mentre que la mínima serà fresca, ja que la nit és cada cop més llarga. Seria de cara al proper cap de setmana quan podria començar a canviar el temps, amb l'arribada de pertorbacions des de l'Atlàntic.  Encara falta molts dies i tot plegat pot canviar com un mitjó, el que sí que és clar és que tenim una setmana garantida de temps tranquil.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 24 i 28ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 11ºC, amb humitat baixa, vent fluix de mestral al matí i encalmat a la tarda, i bona visibilitat, sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,5ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,5ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 25,2ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada