dimecres, 4 de setembre del 2013

Dades 4 de setembre de 2013

Avui hem tornat a tenir una jornada dominada pel sol, per bé que a primera hora del matí hi havia alguns núvols baixos i fins i tot algun banc de boira, però tot plegat s'ha desfet ràpidament, quedant un dia ben assolellat i tant sols amb alguns núvols poc importats a l'est. La nit serà estable, i demà al matí seguirem amb la mateixa tònica, tot i que els núvols baixos podrien ser més abundants, i el dia ja no serà tant assolellat com avui. A partir de divendres augmenta la inestabilitat i durant el cap de setmana tindrem risc de tempestes i xàfecs irregulars, localment intensos i amb baixada de temperatures que no serà molt marcada, però ja no farà tanta calor com els darrers dies.
 
Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat i s'han situat entre els 25 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 15ºC, amb vent moderat de marinada a la tarda, humitat moderada i visibilitat regular sobretot al migdia i a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,1ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,0ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 28,8ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,5ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,4ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 29,0ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,8ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada