dilluns, 16 de setembre del 2013

Dades 16 de setembre de 2013

Avui hem tingut un dia molt estable,amb cel ben serè pràcticament tota la jornada i tant sols amb alguns núvols prims que anaven entrant des del nord degut a l'acostament d'un front fred poc actiu i que ens arribarà a la nit, amb més núvols de nit i matinada però sense precipitacions a la nostra zona. Demà el dia començarà tapat però ràpidament el sol s'anirà imposant, amb vent de mestral que bufarà amb unes certes ganes, i temperatura més fresca, sobretot de nit. La previsió per la resta de setmana indica estabilitat, ja que un cop s'allunyi aquest petit front fred s'imposarà amb força l'anticicló per tota la setmana amb sol, algunes boires matinals, i temperatures suaus de dia i més aviat fresques de nit.

Les temperatures màximes a la zona s'han mogut entre els 21 i 27ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 7 i 10ºC, amb vent fluix de mestral girant a ponent a la tarda, visibilitat bona sobretot a primera hora, i humitat baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada